Undgå madspild og tryl med dine rester, giver dig inspiration til at se masser af muligheder for at få brugt alle de råvarer, du får købt.  
Er der spidskål tilovers fra coleslaw’en om mandagen, vil den både være super til tortillawraps om tirsdagen og til en frisk spidskålssalat om onsdagen.
Har du rester af ærter fra tunmousse om tirsdagen, så brug dem i en lækker ærte­tapenade om onsdagen.  
 
Undgå madspild og tryl med dine rester, gør det lettere for dig at spise sundt – uden at måltiderne bliver uoverskuelige og tidskrævende.  
Her er ingen løftede pegefingre - men derimod en hjælp til at du kan få råd til mere, til du kan holde dig sund og rask og samtidig vise omtanke for miljøet.  

Med sit fokus på at inspirere singler og små husstande til at lave sund, billig mad og undgå madspild, er denne bog den første af sin slags i Danmark.

Bogen kan købes hos din lokale boghandel eller på nettet, fx Saxo.com, Gucca.dk, WilliamDam.dk, libris.dk, bogreolen.dk, cdon.com. og imusic.dk

Vejledende kr. 199,- inkl. moms.

Du er også velkommen til at skrive direkte til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – så sender jeg dig gerne en signeret bog. Pris 199 kr. excl. forsendelse.

God læselyst!