1 person

Ingredienser:

Æggewrap:

2 æg

3 spsk. mælk (kan udelades)

lidt salt og peber

 

Wookgrøntsager:

100 g hvidkål

75-100 g gulerod

75-100 g broccoli 

1/4 rå løg eller 2 stilke forårsløg

Lidt salt, peber, chili(frisk eller tørret) eller andre smagsvarianter - du bestemmer smagen.

Krydderurter, hvis du har på lager

Sød eller stærk chilisauce

Evt. 1 tsk. citronsaft

Olivenolie til stegning

 

Tilbehør: Servér med ristet rugbrød.

 

Sådan gør du:

Wookgrøntsager: Rens grøntsagerne. Skær hvidkålen i tynde strimler, gulerod i skiver og broccolien i små buketter. Kom grøntsagerne på panden og hæld lidt olivenolie henover. Steg grøntsagerne ved middel varme i cirka 5 minutter. Krydder med salt, peber, chili, sød eller stærk chilisauce eller andre af dine ynglingskrydderier. 

Æggewrap: Pisk to æg sammen med mælk med en gaffel og krydr med salt og evt. peber. Hæld lidt olivenolie i en lille eller mellem stor pande - hæld herefter æggemassen i panden. Vend æggewrap'en efter nogle minutter og steg den færdig.

Anret som vist på billedet. 

 

Undgå madspild:

Du kan fylde hvad som helst i din Æggewrap. Det er netop derfor at æggewrap'en er god med de sidste rester fra køleskabet. 

Husk på at du sagtens kan spise broccolistokken. Skræl stokkens yderside og skær broccolistokken i skiver eller tern. Hvis ikke du får hele broccolien spist inden den ændrer farve på toppen, så kan du nemt fryse broccoli ned til en anden dag. Inden du kommer broccoli i fryseren, vil jeg anbefale dig at sætte broccolien i kogende vand i 1 minut - dryp af og afkøl inden du kommer den i en frysepose og i fryseren.