Bogen Undgå madspild og tryl med dine rester, giver dig inspiration til at se masser af muligheder for at få brugt alle de råvarer, du får købt.
Den gør det lettere for dig at spise sundt – uden at måltiderne bliver uoverskuelige og tidskrævende.  
Her er ingen løftede pegefingre - men derimod en hjælp til at du kan få råd til mere, til du kan holde dig sund og rask og samtidig vise omtanke for miljøet.  

Med sit fokus på at inspirere singler og små husstande til at lave sund, billig mad og undgå madspild, er denne bog den første af sin slags i Danmark.

Bogen kan købes hos din lokale boghandel eller på nettet, fx Saxo.com, Gucca.dk, WilliamDam.dk, libris.dk, bogreolen.dk, cdon.com. og imusic.dk

PÅSKETILBUD 199,- Vejledende kr. 279,- inkl. moms.
Du er også velkommen til at skrive direkte til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – så sender jeg dig gerne en signeret bog. Pris 199 kr. inkl. forsendelse.

 

Forslag til en påskemenu a la tapas - 8 personer   
KLIK HER FOR OPSKRIFTER

  • Hvide sild med rå løgringe og hjemmelavet karrysalat med æg
  • Spinatroulade med laksemousse
  • Lammefrikadeller med æbletzatziki
  • Grøntsagstærte
  • Mørbradbøf med stegte bløde løg og champignon
  • Spidskålssalat med blåbær og appelsindressing
  • Diverse grøntsagshapsere fx gulerødder, peberfrugter, agurk, selleristænger m.m. eller hvad du lige har i grøntsagsskuffen.
  • 2 slags ost og druer
  • Mini frugtsalat med hakkede mandler og mørk chokolade
  • Blåbær- eller chokolade muffin og romkugle til eftermiddagskaffen.
    • Alternativt et stykke kransekage.
  • Rugbrød, hjemmelavet knækbrød og grønne vafler/blinis

Yvonne's madblog

Bliv inspireret og undgå madspild

Rester har altid eksisteret – og det er kommet for at blive. Lad os så også bare kalde det, for det det er – RESTER ? - Rester er genbrugsguld. Du sparer penge, når du bruge rub og stub af dine rester, og du gør samtidig noget godt for miljøet.

På denne madblog får du opskrifter og idéer til at bruge rub og stub af dine rester. Alle opskrifter er baseret på en sund kost og følger de officielle danske kostråd.

Opskrifterne er kun vejledende. Tryl derfor selv videre og erstat gerne en madvare med en anden, hvis ikke du lige har det hjemme, som opskriften foreslår.

09 Apr 2019

    Forslag til en påskemenu a la tapas 8 personer Hvide sild med rå løgringe og hjemmelavet karrysalat med æg Spinatroulade med...

24 Aug 2018

    Ingredienser: Ca. 300 g squash, groftrevet 1 lille løg 1 fed hvidløg 2 æg 2 dl havregryn ½ tsk. salt Lidt peber 1 tsk. fx rosmarin, timian,...


Påsken står for døren!
Forslag til en påskemenu a la tapas
8 personer

KLIK HER FOR OPSKRIFTER